Om

Virksomheden Mona Walther er etableret i efteråret 2018. Jeg har gennem mange år haft en drøm at springe ud som selvstændig, men det er først nu, jeg for alvor har haft mod på at gøre det. 

Jeg har altid været meget glad for at skrive og har derfor samtidig kastet mig ud i at skrive bøger om jura. Som tidligere sagsbehandler og som underviser for kommende socialrådgivere ved jeg, at juraen kan være vanskelig tilgængelig, og jeg mener derfor, at der er brug for en anderledes tilgang til formidlingen af juraen end juristens tilgang. 

Jeg har derfor besluttet at gøre en indsats for, at livet med juraen bliver lidt lettere for ikke-jurister, der beskæftiger sig med socialt arbejde. Mine bøger har en juridisk indgangsvinkel men samtidig en gennemgang af juridisk metode, forvaltningsretlige problemstillinger og systematisk sagsbehandling, hvor det er relevant i forhold til emnet. Inddragelsen af disse faktorer sikrer forhåbentlig en større forståelse for, hvordan, hvorfor og hvornår reglerne skal anvendes. 

Se mine bøger her