Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for:

Forlaget ret & vrang

Åsumvej 131B

5240 Odense NØ

CVR-nr. 40040137
t: +45 6056 6698
Email: mona@monawalther.dk

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

Betaling

Der kan betales med overførsel til bank via kontonummer 0400 4023875212 eller ved betaling med VisaDankort eller Mastercard på webshoppen www.forlagetretogvrang.dk. Virksomheder og myndigheder har mulighed for at vælge at betale via faktura.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Din ordre sendes i løbet af 1 – 3 hverdage efter modtagelsen af beløbet for bøger indbetalt på ovennævnte konto eller når betalingen er registreret. Hvis du betaler med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når bøgerne afsendes. 

Produkter

De bøger, du køber, fremsendes til den leveringsadresse du angiver ved købet. Se mere nedenfor.

Det påhviler til enhver tid kunden at sikre sig at alle kontaktoplysninger og mailadresser i øvrigt er korrekt.

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger – navn, adresse, telefonnummer og e-mail – bliver transmitteret krypteret, når du sender dem. Dine oplysninger bliver kun brugt til at sørge for, at du får de bestilte bøger leveret.

Du vil efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevares i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager.

Ordrebekræftelse og kvittering

Når du har bestilt en bog, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail. Ordrebekræftelsen fungerer samtidig som kvittering. Kvitteringen bør fremvises sammen med dokumentation på overførsel af beløb via bankoverførsel eller ved betaling med kreditkort ved eventuel manglende levering, fortrydelse eller hvis varen lider af mangler.

Levering og leveringsform af de fysiske bøger

Din bestilling sendes med PostNord til adresser i Danmark. Bestillingen sendes til nærmeste PostNord udleveringssted, med mindre der vælges andet udleveringssted. Til virksomheder og myndigheder sendes bestillingen direkte til adressen. 

Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (normalt max. 1-10 hverdage). Er leveringstiden længere end det anførte, vil du modtage besked om dette. Du modtager en e-mail, når din ordre afsendes fra forlaget.

Handelsbetingelser og fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos Forlaget ret & vrang har du 30 dages returret og fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder et køb og derpå returnerer en vare. Fortrydelsesretten løber fra du modtager den bestilte vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber retur- og fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Returnering:

Hvis du fortryder købet, skal bøgerne returneres til:

Forlaget ret & vrang

v/ Mona Walther

Åsumvej 131B

5240 Odense NØ

Ved returnering bør du sørge for, at bøgerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/bøgerne, indtil den er modtaget retur. Gem derfor altid postkvittering samt track and trace nummer. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet

Bemærk! Du skal afsende varerne hurtigst muligt, når du har givet besked om fortrydelse. Du skal sende varen retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling modtages ikke.

Tilbagebetaling

Når varen er modtaget, bliver den tjekket, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt ved købet. Beløbet bliver altid tilbagebetalt på samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Købsbeløbet tilbageføres til det betalingskort, du brugte ved købet.

Bemærk! Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet, såfremt:

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndteret varen på anden måde, end nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og virke
  • du ikke har fulgt retningslinjerne for fortrydelsesretten

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og dokumentation for betaling for dit køb.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen 

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor “rimelig tid”

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Du kan reklamere ved kontakt på mail mona@monawalther eller pr. telefon 6056 6698. Varen skal sendes til:

Forlaget ret & vrang
V/ Mona Walther

Åsumvej 131B
5240 Odense NØ

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Er reklamationen berettiget, refunderes dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder de fragtomkostninger der er til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom du kan opkræves et mindre beløb for undersøgelse af varen. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering samt oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Forbrugeraftaleloven

Din ordreafgivelse og dit køb via www.monawalther.dk er på dansk og samtidig underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) i henhold til den såkaldte dørsalgslov.

Rettigheder og copyright

Alle rettigheder til bøger tilhører Forlaget ret & vrang v/Mona Walther. Brug af bøgerne imod ophavsrettighederne vil blive indberettet. 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Firmainfo og kontakt

Forlaget ret & vrang

v. Mona Walther

Åsumvej 131B

5240 Odense Nø

CVR-nr. 40040137

Tlf.: +45 6056 6698

Email: mona@monawalther.dk

 

Hvordan håndterer og beskytter vi din personlige oplysninger:

Når du giver oplysninger i forbindelse med køb af bøger, videregives oplysningerne ikke til tredjepart. Dine oplysninger bliver således kun administreret og håndteret til vores interne brug i forbindelse med dine køb eller modtagelse af vores nyhedsbreve.

  1. Køb af bøger

Dit fulde navn, adresse og e-mail skal fremgå af bestillingen, så vi kan fremsende din fysiske vare. E-mail benyttes til at kunne komme i kontakt med dig ved fx fejl i bestillingen og kvitteringsmail samt til brug for track-and-trace ved ekspedition hos PostNord.

  1. Generelt om opbevaring af data

Alle data og personoplysninger som ovenfor anført, og som registreres ved køb af bøger, gemmes i 5 år i henhold til bogføringsregler.

Forlaget ret & vrang har ansvaret for de personlige oplysninger, som anført ovenfor. I henhold til gældende regler om databeskyttelse sikrer vi, at dine oplysninger ligger på vores server og ikke videregives til tredjepart.

  1. Hvad kan du gøre og hvad er dine rettigheder

Hvilke oplysninger vi har om dig, har du ret til at få indsigt i. Du kan altid kontakte Forlaget ret & vrang for yderligere oplysninger.

Ønsker du at få rettet de oplysninger vi har om dig, skal du ligeledes kontakte Forlaget ret & vrang for en korrigering.

Du har ligeledes ret til at få slettet de personlige oplysninger, som du har registreret hos os. Oplysninger om dig kan ikke slettes vedrørende køb, hvor vi af hensyn til bogføringsreglerne opbevarer disse i 5 år.

  1. Du kan til enhver tid afmelde dig eventuelle nyhedsbreve

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve, kan du til enhver tid framelde dig. Ligesom du på den måde afmelder dig markedsføring af eventuelt øvrige produkter. Du kan afmelde dig hvert enkelt nyhedsbrev.

  1. Hvem er ansvarlig for Forlaget ret & vrang

 Indehaver: Mona Walther – kontakt mona@monawalther.dk