Bøger

Jeg har oprettet forlaget ret & vrang, som udgiver mine bøger i socialretsserien. Under rullepanelet kan du læse om de første tre bøger som handler om fleksjob, førtidspension og ledighedsydelse. Bøgerne fås både som fysiske bøger og som e-bøger. De fysiske bøger kan du bestille her og e-bøgerne kan bestilles via dette link. 

Mit mål med alle bøger i socialretsserien er at opbygge hver enkelt bog med en pædagogisk tilgang til, hvordan reglerne på det aktuelle område skal forstås og fortolkes. Bøgerne henvender sig primært til sagsbehandlere og socialrådgiverstuderende men kan også med fordel læses af andre med interesse for sagsområderne.

Mit ambitiøse mål er at udgive en serie af bøger – i første omgang på beskæftigelsesområdet – kaldet socialretsserien. Min hensigt er at skrive juridiske bøger, som er let tilgængelige for ikke-jurister, primært målrettet studerende, sagsbehandlere og andre med interesse for området. Det er endvidere min hensigt at opdatere bøgerne jævnligt, så det (næsten) altid er muligt at finde litteratur, som omhandler gældende ret. 

Når jeg er klar med flere bøger i serien annonceres det her på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at blive orienteret, når der kommer en ny bog eller en tidligere udgivet bog er blevet opdateret, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så sender jeg besked til dig, når der kommer en ny bog.